Страници

сряда, 26 декември 2012 г.

Спойлери за финала на сезон 3

Излязоха нови спойлери за финала на сезона, хораа.. 
Ако не искате спойлери спрете да четете !!

Ще бъде по-голямо от всякога: Марлийн обеща, че финала ще е като 60-минутен филм и го нарича ''голям и златен". Дори казва "по някакъв начин ставаме дори по-големи".
Ще бъде супер, супер шокиращо: Кийгън каза, че ще шокира всеки по света. Марлийн пък го нарича още "сритваща задника, взимаща ти ума, щура като ада, епична история". Анди пък споделя, че "ще накара много от тийн момичетата да експлодират".
Ще получим отговор към една от тайните: Марлийн туитна, че последната сцена "ще даде на зрителите отговорите, които са чакали". Шей пък ни  обеща, че "нещо голямо ще се случи и друго ще бъде разкрито".
Кой ще свърши започнатото: Една от първите следи, които ни даде Марлийн за финала бе фразата "Мисля, че ще завърша каквото започнах." Но кой е аз-а ?Някой от "А" или пък Марлийн ?
Червеното е новото черно: Марлийн постояно повтаря, че червеното е новото черно и тя каза, че този сезон ще разберем защо. Дали е заради човека, който посети Мона в края на сезон 2 ? Или пък е свързано с кръв ? Червило ? Според Марлийн тези две снимки са някакви следи към финала.. 1 и
В гората: Марлийн и Троян туитнаха снимки от снимачната площадка в гората, което подсказва, че финалното действие май ще се развие в гората.
Ключов герой ще се завърне: Спомняте ли си сервитьорката, която каза на "А", че има хубави очи ? Тя ще се завърне.
Езра е във финала: Дали това е добър знак за Езрия? Според Луси техните фенове ще да на тръни остатъка от сезона.
Света на Спенсър ще се обърне с главата надолу: Тази улика е от Троян, която казва, че света Спенсър ще се обърне с главата надолу. Дали Тоби е замесен ?
Ще има мотел: Във финала ще има мотел и звънец, който звъни, но дали ще бъдат в една сцена ?
Марлийн туитна за мотела "Това е от онези мотелски стаи, в които отсядаш, когато си на път за някъде другаде. #PLLфиналнисцени"
За звънеца пък туитна "Звънеца над вратата сигнализира нов клиент...#PLLфинал"

Няма коментари:

Публикуване на коментар