Страници

понеделник, 31 декември 2012 г.

Луси за музиката й и бъдещето на Ария

В едно от интервютата, които е дала Луси по време на кампанията на Duracell, тя е говорила за музиката й и бъдещето на Ария.

Дали музиката й ще бъде включена в PLL?
- Искам да ги държа настрани едно от друго. Не мисля, че някога ще пея в сериала пак. Актьорството е част от мен, която не съм аз. Музиката е частта, която съм и за което искам да говоря. Ще бъде трудно на хората да разберат и разделят тези страни една от друга, но мисля, че е възможно. Веднъж щом излезе пред света хората ще разберат колко сериозна съм към това, а не само още една актриса, която издава албум. Знам, че ще е трудно, но аз съм сигурна. Не можеш да отречеш добрата музика, а това което правя аз мисля, че ще се хареса на хората. Много малко хора са успели и в двата свята и са в същото време уважавани, но това е което искам аз.

Ще видим ли Лъжкините в колеж ?
- Да! Понякога се питам на къде отиваме със сериала и аз. Минахме през толкова много през последните 3 години. Мисля, че каста са развълнувани за тъмната страна, към която отива сериала. Но определено мисля, че ще ги видим. Те са последната си година в гимназията, така че те определено ще отидат в колеж, което прави нещата още по-вълнуващи.

За по-строгата и твърда Ария този сезон..
- Да, тя беше по-сладка и дружелюбна в началото. Мисля, че за всяко момиче принципно, всяка ситуация ги е научила на нещо добро в живота. Връзката й с Езра иска саможертви, а сега и факта, че баща й е един от заподозряните за убийството на Алисън. Мисля, че тя се опитва да защити семейното име, но също така има и голямо отричане на нещата. Много пъти, когато хората отричат нещо те стават по-ядосани отколкото са принципно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар