Страници

понеделник, 31 декември 2012 г.

Скан от сп.TWIST

(натиснете на снимката)
Излезе скан от януарския брой на списание Twist като на него се вижда част от интервюто, което аз реших да преведа. Може да го прочетете по-надолу.

ЗА ПРОБЛЕМИТЕ И С ХРАНАТА:
Звездата на Сладки Малки Лъжкини изглежда така сякаш няма за какво да бъде несигурна - тя е талантлива, сладка и красива. Но наскоро тя разкри, че не винаги се е чувствала така и нейната несигурност й е докарала проблеми с храненето като тинейджърка. За първи път тя разказва пред какво е преминала (не е за първи!) "Минаваха дни без да хапвам нищо или пък изяждах някакъв плод и после тренирах по 3 часа във фитнеса." - признава тя. "Знаех, че имам проблем!" Как е започнало всичко и как го е превъзмогнала ?
Както много други тийнове, които развиват проблеми с храненето, Луси променя начина си на хранене, за да има по-голям контрол над живота й. "Растейки като тинейджърка е трудно. Мисля, че проблемът ми бе липсата на увереност и определено не знаех коя съм и когато ми се насъбра всичкото това съмнение аз се опитах да го превъзмогна като се лишавах от разни неща и не ядях." - казва тя. Но скоро Луси осъзнава, че нейното нездравословно хранене не я прави по-щастлива или по-уверена. "Поглеждам към това каква бях в гимназията - толкова не сигурна и постоянно се опитвах да изглеждам добре заради момчетата. Докато растях ставах все по-земна и по-сигурна за това коя съм. Сега съм на мнението 'Това съм аз! Или ме взимаш или си тръгваш!..', но тогава направо се молех 'Моля те, вземи ме!!'
Разбирането, че има проблем бе първата стъпка на Луси към преодоляването на проблема. "Беше процес, който минаваше постепенно, но се промених! Разбрах, че не можеш да слушаш добрите или лошите неща, които казват хората за теб. Просто трябва да следваш свой собствен път. Аз стоя на страна от тези, които не ме правят по-добра. Живота е твърде кратък, за да се заобикаляш с хора, които не те правят щастлив. Аз съм щастлива с това, което съм. Всичко опира до това да разбереш кой си и какво можеш да предложиш.. сега се чувствам напълно уверена!"

За мен това е същото интервю, което тя даде пред Cosmopolitan тази година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар