iheartlucyhale се мести !!

Image and video hosting by  TinyPic

Хей, хей.. от известно време имах идеята да преместя сайта в .com и вчера реших по случай Рождения ден на Луси да го направя. Поизтормозих малко Нади да ми обясни как стават нещата, за което й благодаря страшно много, ии вече сайта е готов.


VISIT

✦Biography✦


Луси Кейт Хейл (Lucy Kate Hale) е родена на 14 юни 1989 в Мемфир, Тенеси под името Карън Лусия Хейл (Karen Lucille Hale), по-късно съкратено на Луси Хейл. Тя е американска актриса и певица и е най-добре позната с ролята си на Ария Монтгомъри (Aria Montgomery) в сериала на ABC Family - Pretty Little Liars (Сладки Малки Лъжкини) както и с ролята си на Роуз Бейкър (Rose Baker) в сериала на CW - Privileged (Привилегировани). Също така тя участва и в реалити шоуто American Juniors по време на тийнеиджърските й години.
Първата изява на Луси е в American Juniors през 2003, тя е била част от групата на 5те финалисти. След това последвали участия като гост звезда в сериали като Drake & Josh, Ned's Declassified School Survival Guide, The O.C., How I Met Your Mother и също така в 2 епизода на Wizards Of Waverly Place. По-късно Луси взима участие в Bionic Woman, The Sisterhood Of The Traveling Pants 2, където играе по-малката сестра на една от главните героини. След това Луси се включва като главна героиня в сериала на CW - Privileged и филма Sorority Wars. През 2009 сериала бива спрян, но веднага след това тя получава роля в новата продукция на ABC Family - Pretty Little Liars базиран по книгите на Сара Шепард - Pretty Little Liars. С ролята си на Ария тя печели 2 години подред наградата Choice TV Summer Star: Female, а през 2012 печели Actress:Drama на наградите KCA. През 2010 участва като гост звезда в CSI: Miami и след това получава роля в Scream 4, който се снима през 2011. Същата година тя участва в A Cinderella Story: One Upon A Song като главна героиня и записва саундтрак към филма. През 2012 Луси подписва договор с Hollywood Records и първия й студиен албум се очаква да излезе през лятото на 2013, а самата Луси казва, че той ще бъде кънтри жанр. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар