iheartlucyhale се мести !!

Image and video hosting by  TinyPic

Хей, хей.. от известно време имах идеята да преместя сайта в .com и вчера реших по случай Рождения ден на Луси да го направя. Поизтормозих малко Нади да ми обясни как стават нещата, за което й благодаря страшно много, ии вече сайта е готов.


VISIT

сряда, 12 юни 2013 г.

Най-важните неща от лайв чата в Paley Center


За сезон 4 като цяло:

Саша: Научих, че в Роузууд всички са свързани. Всички. 
Троян: Експазивен е. Има толкова много нови герои и части от света. Вместо да си мислят за едни и същи въпроси и мистерии, изведнъж има едно огромно разкритие относно колко по-голям, отколкото са си мислели момичетата, е този сезон.


Какво предстой за Езрия:

Иън: Тежко е там, където са Езрия в началото на сезона.. но в края на краищата е добре, надявам се за сладък реванш. Може би не съм виждал едни от тези моменти още, но напрежението е толкова голямо. И двамата се опитват да продължат напред с различна степен на успех. Ще бъде диво.. О, Боже.. мисля, че никой от тях не "продължава" успешно. Може би Ария ще хлътне по друго момче или ще се хвърля в други занимания, като откриването на -А или пък Езра ще се опита да разбере как да отгледа сина си и да преподава в училището, където  е любовта му.

За следващите жертви на -А в сезона - родителите:

Марлийн: Изглеждаше като чудесна стратегия за -А. Стратегията "разделяй и владей" и надеждата да ги елиминира един по един не проработи. Те просто станаха по-близки от всякога. Сега, когато не можем да ги разделим, ще го направим като избираме родителите им един по един.. родителите са в опасност, във всеки аспект. 

За възможността от епизод само с флашбекове:

Марлийн: Развълнувана съм за тази перспектива.

*превела съм нещата свързани само с Ария и сериала като цяло. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар