iheartlucyhale се мести !!

Image and video hosting by  TinyPic

Хей, хей.. от известно време имах идеята да преместя сайта в .com и вчера реших по случай Рождения ден на Луси да го направя. Поизтормозих малко Нади да ми обясни как стават нещата, за което й благодаря страшно много, ии вече сайта е готов.


VISIT

понеделник, 10 юни 2013 г.

Интервюто на Луси с ET Online


За "въртенето" на Езрия в сезон 3:
Да, те имаха доста голяма надпревара, което мисля, че беше въздействащо този път.. беше наистина. Ние като актьори и герои знаем, че е време да продължим към следващия герой. Видях този епизод и бях наистина щастлива как се получи.

Дали раздялата на Езрия ще продължи ?
По мое лично мнение събирането е неизбежно, но Ария се занимава със собствено нещо този сезон. Тя излиза на срещи, среща се с хора, ще хлътне по това нови момче и това е хубаво.. мисля, че е нужно да поживее малко. Ария е твърде млада, за да бъде "улегнала". Но играя в сцени, в които тя е с това ново момче, но Езра винаги е в ума й.


За туитовете към Луси, когато Езрия скъсаха:
Аз един вид стоя офлайн във вечери като тази, защото феновете обичат Езрия. Те създадоха това онлайн семейство и става напрегнато. Но е толкова ласкателно, защото ние като актьори съживихме тази връзка и герои, така че да знам, че хората наистина ги е грижа за тях е невероятно. Имам в предвид.. те искат Иън и аз да ходим и в реалния живот.. което няма да стане. Така че да.. доста е напрегнато.

Дали сем. Монтгомъри ще стане цел на -А, сега когато Езра е извън картината ?
О да, Ария е супер притеснена, че -А ще започне да се цели в родителите й. Тя е от онези хора, който са много близки със семейството си, така че тя ще направи всичко, което е нужно, за да ги защити.

Какво мисли Ария по отношение това дали Али е жива ?
Ария мисли, че са луди. Али е мъртва. Тя знае, че Али е мъртва. Така че тя се опитва да държи момичетата на земята като направо им казва "Вие сте луди!" От всички момичета само тя мисли така. Ем и Хана вярват, че Али е жива и докато тече сезона Ария си отваря очите за определени неща. 

Как се чувства Ария спрямо присъединяването на Мона към тях ?
Тя не й вярва. Дори и малко. Ария не й прощава за това, през което ги подложи. Мисля, че Хана е единствената, която е прощава от части.. което е лудост, защото от всички Хана трябва да я мрази най-много. Ария не мисли, че Мона е -А вече, но знае, че има ценна информация.

За нейната реакция (на Луси) да открие какво има в багажника:
Отвратена. Беше шокиращо.. най-малко.

За какво се вълнува най-много да видят феновете ?
О, човече.. доста неща се случват. Има доста нови герои, което е супер вълнуващо. Но Мона е любимият ми герои, трябва да дам кредит на Джанел, защото тя изигра толкова различни страни на този герой толкова добре, но се вълнувам феновете да видят по-истинска страна от Мона. Сега има 5 Лъжкини, така че съм развълнувана да видя реакцията на феновете за тази нова динамика. Нямам търпение феновете да видят какво има в багажника, очевидно. Нещата започват бавно в началото, но с течение на сезон се забързват, целият град има тайна.. особено родителите. Не можеш да вярваш на никого и момичетата разбират това повече от всякога.

За хелоуинския епизод в Ravenswood:
Току-що прочетох сценария, който ни отвежда в Ravenswood и трябва да ви кажа - това е най-шокиращия епизод, който съм заснемала, а ние сме снимали повече от 80. Побиха ме тръпки, докато го четях. Има толкова много неща в епизода, които ще направят хората нещастни. Но е толкова добър. Това е най-добре написания епизод някога, който съм снимала. Всъщност направо ще си умрете. Толкова е добър!

Няма коментари:

Публикуване на коментар